Deputatul Cătălina Bozianu, președintele PMP Prahova, a reacționat după ce moțiunea de cenzură a trecut în urma votului din Parlamentul României.

Printre altele, parlamentarul prahovean a dezmințit informațiile apărute în spațiul public conform cărora nu și-ar fi exercitat opțiunea de vot a moțiunii de cenzură  la vedere, de unde a existat suspiciunea de trădare a Partidului Mișcarea Populară.

”Prin votul nostru, am scăpat, astăzi, România de un guvern incompetent, incoerent și, în ultimele luni, ilegitim, care a frânat dezvoltarea țării și a favorizat clientelismul politic și ridicarea habarnismului la rang de politică de stat.
Sunt mândră că fac parte dintr-o echipă – echipa PMP – ai cărei parlamentari au votat în bloc moțiunea de cenzură împotriva guvernului Dăncilă. Sunt, mai ales, mândră de gestul colegului nostru senator, Cristian Lungu, care a venit de la Cluj-Napoca pentru a vota, în pofida stării de sănătate care nu îi recomanda o asemenea deplasare.
Îmi exprim speranța că toate partidele de opoziție vor manifesta responsabilitate și că vor lăsa deoparte calculele și interesele politicianiste pentru a da țării un guvern în mare viteză. Avem nevoie de un guvern constituit rapid, care să redeschidă drumul României către dezvoltarea la adevăratul potențial pe care îl au țara și societatea.
Post-scriptum: în timpul derulării procedurii de votare a moțiunii, postul de televiziune Digi24 a difuzat știrea conform căreia eu nu mi-aș fi exercitat opțiunea la vedere, de unde suspiciunea de trădare. Le spun atât jurnaliștilor, cât și „surselor” acestora, că au propagat o minciună grosolană. Ca probă, atașez fotografia de mai jos, pentru care îi mulțumesc colegului Robert Turcescu. Le mai spun că loialitatea și respectarea angajamentelor se numără printre virtuțile pe care mi le-au transmis părinții mei și pe care eu, la rândul meu, le-am transmis și le transmit copiilor mei. Nici pe părinți, și nici pe copii, nu aș putea niciodată să-i dezamăgesc prin acte rușinoase de trădare”, a scris deputatul Cătălina Bozianu, președintele PMP Prahova, pe pagina personală de Facebook.

Articolul precedentDirectorul CSM Ploiești, cercetat disciplinar în urma ”scandalui sexual cu minore” de la club
Articolul următorPercheziții în Ploiești la persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii tâlhărie calificată