O elevă a unui colegiu ploieștean ar fi încercat să-și ucidă prietena, la jumătatea lunii februarie. Între cele două fete ar fi existat o relație amoroasă, iar agresoarea își pregătise, se pare, un adevărat arsenal pentru a-și pune în aplicare planul.

După comiterea faptei, aceasta ar fi fost plasată în arest, dar față de ea s-a luat, ulterior, măsura controlului judiciar, astfel că s-ar fi întors la școală, spre disperarea colegilor, care sunt îngroziți.

Tânăra care ar fi comis fapta are 18 ani și este elevă a Colegiului Național “Alexandru Ioan Cuza” din Ploiești. Potrivit ziarulincomod.ro, pe 15 februarie 2019, într-un apartament din Ploiești situat pe strada Romană, aceasta ar fi încercat să-și ucidă prietena, după ce anterior s-ar fi pregătit să comită fapta achiziționând mai multe arme și obiecte, spray lacrimogen, un cuțit, bandă adezivă saci menajeri și o bâtă. Victima ar fi fost atacată în apartamentul în care locuiește, cu chirie, agresoarea. Inițial, ar fi fost atacată cu spray lacrimogen, iar apoi lovită de mai multe ori cu o bâtă, în zona capului.

Vecinii au auzit strigătele de ajutor și au sunat la 112, iar între timp un polițist din cadrul departamentului Investigații Criminale care era în timpul liber și se afla în zonă a auzit strigătele disperate de ajutor și a mers la ușa apartamentului. După ce a ciocănit puternic de mai multe ori, victima a reușit să ajungă la ușă și a fost condusă în fața scării de către polițist, mai scriu jurnaliștii de la ziarulincomod.ro. Victima în vârstă de 19 ani, a suferit un traumatism cranio-cerebral cu plagă parietală stânga și drepta și contuzie la mâna stângă. A fost transportată la spital, unde ar fi refuzat examinarea în cadrul secției de Chirurgie plastică.

Agresoarea a fost reținută. Ea ar fi stat 30 de zile în arest preventiv, la Jilava, după care ar fi fost plasată sub control judiciar, pentru 60 de zile.

Surse din unitatea de învățământ, citate de ziarulincomod.ro, susțin că elevi care sunt colegi cu aceasta se tem de ea și merg cu frică la școală. Se pare că agresoarea obișnuia să vorbească mereu despre moarte și despre faptul că ar vrea să omoare oameni, iar cea mai mare dorință a ei ar fi să omoare pe cineva, după care să se sinucidă.

Articolul precedentPercheziții la proxeneții de la Băcănești și Tîrgșoru Vechi
Articolul următorPercheziții în Prahova la persoane bănuite de infracțiuni silvice
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.