Adăpostul social organizat de Primăria Ploieşti la fostul liceu Ludovic Mrazek din Ploiești a funcționat mai puţin de o lună şi jumătate. Spaţiul a fost închis, odată cu încetarea stării de urgenţă, iar persoanele fără adăpost care au fost găzduite aici au preferat să plece, cel mai probabil înapoi pe străzile Ploieştiului.

Cu o capacitate de aproximativ 50 de locuri, centru a funcționat numai pe perioada stării de urgență, ca urmare a restricțiilor de circulație. Imediat după intrarea în vigoare a  stării de alertă, persoane cazate aici au preferat să plece. 12 persoane au fost găzduite în centrul înfiinţat de urgenţă de Primăria Ploieşti

.„Doar trei persoane fără adăpost au fost de acord să se transfere la  centrul social autorizat din Bariera București. Ceilalți au plecat”, a anunţat Dan Dinu, directorul ASSC Ploiești.

Fostul liceu Ludovic Mrazek a fost închis în urmă cu doi ani pe motiv că numărul de elevi era mult prea mic, iar în toamna anului trecut a intrat în administrarea CSM Ploieşti.