O tânără în vârstă de 22 de ani din Ilfov, dar care stătea cu chirie în Ploiești, pe strada Republicii, a fost tâlhărită marți seară.

Potrivit unor surse din rândul anchetei, tânăra practică prostituție de lux și videochat și ar fi povestit polițiștilor care s-au deplasat la locul faptei că o persoană necunoscută a început să o agreseze fizic, strângând-o de gât și cerându-i să-i dea toți banii pe care îi are în casă, imediat ce i-ar fi deschis ușa apartamentului.

Victima a strigat după ajutor, însă niciun vecin nu a ieșit din casă, astfel că, potrivit celor povestite oamenilor legii, într-un moment în care a reușit să scape de agresor și să închidă ușa, a sunat la 112. Bărbatul ar mai fi lovit cu pumii ușa, însă auzind că vorbește cu oamenii legii, a luat-o la fugă.

Totodată, tânăra ar fi povestit anchetatorilor că în ziua respectivă nu a avut decât un client și că tâlharul nu a reușit să îi fure nimic.

 

Potrivit IPJ Prahova, în cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârsirea infracțiunii de tâlhărie calificată. În acest moment oamenii legii îl caută pe agresor.