O tânără în vârstă de 22 de ani din Ilfov, dar care stătea cu chirie în Ploiești, pe strada Republicii, a fost tâlhărită marți seară.

Potrivit unor surse din rândul anchetei, tânăra practică prostituție de lux și videochat și ar fi povestit polițiștilor care s-au deplasat la locul faptei că o persoană necunoscută a început să o agreseze fizic, strângând-o de gât și cerându-i să-i dea toți banii pe care îi are în casă, imediat ce i-ar fi deschis ușa apartamentului.

Victima a strigat după ajutor, însă niciun vecin nu a ieșit din casă, astfel că, potrivit celor povestite oamenilor legii, într-un moment în care a reușit să scape de agresor și să închidă ușa, a sunat la 112. Bărbatul ar mai fi lovit cu pumii ușa, însă auzind că vorbește cu oamenii legii, a luat-o la fugă.

Totodată, tânăra ar fi povestit anchetatorilor că în ziua respectivă nu a avut decât un client și că tâlharul nu a reușit să îi fure nimic.

 

Potrivit IPJ Prahova, în cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârsirea infracțiunii de tâlhărie calificată. În acest moment oamenii legii îl caută pe agresor.

 

Articolul precedentALERTĂ! Elevă de 17 ani din Gherghiţa, dispărută în drumul spre casă
Articolul următorPrahova, din nou, sub COD GALBEN de ceaţă