Este avertizare COD GALBEN de ceaţă pe autostrada A3 Bucureşti- Ploieşti, dar i în mai multe localităţi din judeţul Prahova.

Avertizarea meteorologilor de COD GALBEN de ceață este valabilă, luni, până la ora 10.00, în localitățile Ciorani, Drăgănești, Baba Ana, Fulga, Balta Doamnei, Sălciile, Boldești-Gradiștea și Gherghița.

Potrivit ANM, ceața determină scăderea vizibilității, local sub 200 m și izolat sub 50 m. Izolat se înregistrează burniță.

Se circulă în condiții de ceață care reduce vizibilitatea în trafic pe alocuri sub 100 de metri pe Autostrada A3 București – Ploiești, dar și pe mai multe artere rutiere din județe aflate în partea de sud și de est a ţării.

„Pentru reducerea riscului de implicare în evenimente rutiere, le recomandăm conducătorilor auto să circule cu prudență, să adapteze viteza la condițiile de trafic, să mărească distanţa de siguranţă între vehicule şi să folosească luminile de întâlnire şi pe cele de ceaţă din dotarea autovehiculelor”, este recomandarea Centrului Infotrafic.

Articolul precedentAccident mortal pe Şoseaua Vestului din Ploieşti! Pasager al unui taxi decedat pe loc!
Articolul următorSfinxul, vandalizat de turişti! Monumentul naturii, împrejmuit cu un cordon!
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.