Meteorologii au emis luni după-amiază un cod galben de ploi torențiale, valabil în mai multe localități din Prahova, dar și în zona de munte, la altitudini de peste 1800 de metri.

Potrivit ANM, sunt vizate localitățile Mizil, Vălenii de Munte, Urlați, Măneciu, Slănic, Vărbilău, Izvoarele, Gura Vitioarei, Drajna, Sângeru, Cerașu, Iordăcheanu, Starchiojd, Podenii Noi, Posești, Ceptura, Baba Ana, Teișani, Aluniș, Bălțești, Bertea, Gornet, Șoimari, Gornet-Cricov, Predeal-Sărari, Gura Vadului, Ștefești, Apostolache, Păcureți, Bătrâni, Cărbunești, Chiojdeanca, Surani, Vadu Săpat, Lapoș, Ariceștii Zeletin, Călugăreni, Salcia, Tătaru, Jugureni și Fântânele.

Codul galben este valabil până la ora 17.00. În acest interval sunt anunțate averse ce vor cumula izolat 25…30 l/mp, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, dar și căderi de grindină de mici dimensiuni.

 

Articolul precedentRafinăria Lukoil din Ploiești, la un pas să își suspende activitatea din cauza unei avarii la o conductă. Planurile cu traseul conductei nu corespund cu realitatea – FOTODOCUMENTE
Articolul următorCauți un job? Mai multe primării din Prahova fac angajări!
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.