trafic de cosmar pe Dn1

Trafic aglomerat, sâmbătă, pe Valea Prahovei. Poliţia a anunţat că, în jurul prânzului, erau coloane de maşini atât pe sensul de urcare, cât şi – ceva mai reduse – pe cel de coborâre. Însumate, “cozile” din Comarnic şi Buşteni ating aproape 15 kilometri lungime.

Pe Drumul Naţional 1, pe Valea Prahovei, sâmbătă la prânz se circula în coloană de la kilometrul 102+500 până la 107, în localitatea Comarnic, iar în stațiunea Bușteni coloana era de la kilometrul 124 până la 131 pe sensul catre Brașov, a anunţat Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova. Totalizând, ajungem la coloane de maşini care se întind pe 11,5 kilometri, cu toate că acest calcul este uşor artificial, în condiţiile în care şoferii ajunşi la Buşteni probabil au pierdut zeci de minute în ambutaiaje şi mai jos,prin Comarnic sau Sinaia.

Pe sensul de coborâre, dinspre Braşov către București, se circulă în coloană de la kmilometrul 134 al DN 1 până la kilometrul 131, a mai anunţat Poliţia Prahova.

Articolul precedentMicrobuz cu opt persoane, implicat într-un accident rutier la Comarnic
Articolul următorPrimul deces cauzat de gripă în Prahova!
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.