La sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Prahova a avut loc vineri activitatea de preluare a comenzii unității de către colonelul Dragoş Buzoianu, care fusese numit în funcția de inspector șef în urmă cu o săptămână.

Ceremonia de preluare a funcției de inspector șef și a drapelului de luptă s-a derulat sub coordonarea inspectorului general al Jandarmeriei Române, colonel Mastan Alin Ionel, și în prezența reprezentanților autorităților publice locale și ai instutuțiilor MAI.

Dragoş Buzoianu a ocupat funcţia de prim-adjunct înainte de a fi promovat la conducerea IJJ

Colonelul Dragoș Buzoianu este absolvent al Academiei de Poliție „Al.I.Cuza”, promoția 1999, iar parcursul său profesional este marcat de numeroase stagii de formare în state membre UE și de participarea în cadrul mai multor misiuni internaționale sub egida NATO, potrivit informaţiilor comunicate de reprezentanţii IJJ Prahova.

De-a lungul timpului i-au fost acordate mai multe distincții pentru îndeplinirea în condiții deosebite a misiunilor încredințate.

Sursa: Realitatea de Prahova

Articolul precedentStrategie în alb și negru – Ediția din 16 octombrie 2021
Articolul următorBilanț coronavirus – 16 octombrie – Autoritățile anunță noile statistici – Câte infectări s-au înregistrat în ultimele 24 de ore