Este oficial! Pe ce stadion va juca Petrolul Ploiești în Liga 2
Este oficial! Pe ce stadion va juca Petrolul Ploiești în Liga 2

Conducerea CSM Ploiești: Vom respecta termenul pentru obținerea certificatului de securitate la stadionul Ilie Oană

La scurt timp de la emiterea comunicatului de presă de către oficialii Petrolului Ploiești în care anunțau faptul că echpa ploieșteană riscă să nu joace pe stadionul Ilie Oană (detalii aici), conducerea Clupului Sportiv Municipal Ploiești, cea care în administrare arena de fotbal, a emis un punct de vedere menit pentru a clarifica situaiția.

”Referitor la situaţia apărută în această perioadă, ce a dus la îngrijorarea manifestată de reprezentanţii clubului FC Petrolul Ploieşti vizavi de posibilitatea ca echipa fanion a oraşului să-şi dispute meciurile de pe teren propriu, din sezonul 2018-2019, pe Stadionul „Ilie Oană”, Clubul Sportiv Municipal Ploieşti, în calitate administrator al bazei sportive, face următoarele precizări:

 

CSM Ploieşti îi asigură pe toţi suporterii Petrolului şi nu numai că se află în plin proces de rezolvare a celor trei probleme considerate majore, invocate de instituţiile de jandarmerie cu prilejul ultimei verificări, petrecute miercuri, 18 iulie 2018:

– repararea instaţiei de ticketing;

– dotarea stadionului, în toate tribunele, cu surse de apă potabilă tip „ţâşnitori”;

– îmbunătăţirea signalisticii pentru îndrumarea spectatorilor în incinta stadionului şi în exterior.

Avem convingerea că, până la termenul limită impus de organele abilitate pe acest domeniu, 2 august 2018, aceste probleme vor fi rezolvate, iar stadionul „Ilie Oană” va obţine Certificatul de Securitate valabil pentru următorii doi ani.

 

Cât priveşte meciul amical pe care FC Petrolul Ploieşti intenţionează să-l susţină pe data de 28 iulie, acesta nu intră sub jurisdicţia vreunul for fotbalistic, ci doar a organizatorului de eveniment, în speţă FC Petrolul Ploieşti. Drept urmare, clubul trebuie să efectueze demersurile necesare pentru organizarea unei partide amicale. În cazul de faţă, pe componenta de asigurare a ordinii şi siguranţei în stadion, organizatorul evenimentului trebuie să comunice Unităţii de Jandarmi Teritoriale intenţia de a organiza meciul şi măsurile pe care le vizează pentru buna desfăşurare a partidei.

Totodată, în cazul în care clubul organizator emite bilete, este obligat, în condiţiile în care sistemul de ticketing al stadionului este în curs de reparare pentru obţinerea Certificatului de Securitate, să facă dovada că atât accesul, cât şi contorizarea spectatorilor se poate efectua cu operatori dotaţi cu cititoare mobile la porţi”, se arată scris în comunicatul de presă emis de CSM Ploiești.

Articolul precedentVeste proastă pentru fanii Petrolului Ploiești! Formația ploieșteană riscă să nu mai joace pe stadionul ”Ilie Oană”
Articolul următorO persoană încarcerată în urma unui accident la Balta Doamnei