Conducerea PSD Prahova nu se dezice de Liviu Dragnea nici în ultimul ceas!

Conducerea PSD Prahova nu se dezice de Liviu Dragnea nici în ultimul ceas!

Comitetul Executiv al PSD se reuneşte, vineri,la ora 16.00, după decizia de condamnare a lui Liviu Dragnea la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare.

Chiar și în aceste condiții, câțiva lideri PSD au făcut deja scut în jurul lui Liviu Dragnea și au reacționat  după sentința dată pentru liderul partidului. Printre ei se număre și președintele PSD Prahova, Bogdan Toader. Acesta a scris pe pagina personală de Facebook faptul că rămâne alături de Dragnea.

”Punerea în aplicare a Programului de Guvernare, în interesul cetățenilor, nu va fi în niciun fel afectată de decizia luată de instanță în cazul președintelui PSD, Liviu Dragnea, indiferent de cât de mult zgomot fac adversarii noștri politici.

Coaliția PSD-ALDE vă duce până la capăt reformele începute pentru bunăstarea românilor.

Le reamintesc tuturor că prezumția de nevinovăție și dreptul la un proces echitabil sunt fundamentale pentru existența statului de drept. Aceste principii esențiale pentru bună funcționare a unei democrații sunt garantate tuturor cetățenilor României prin Constituție .

Din punct de vedere personal, am crezut şi voi crede mereu în prezumţia de nevinovăţie a oricărui cetăţean, ca principiu fundamental al oricărei democraţii. Numai o decizie definitivă şi irevocabilă a unei instanţe poate stabili vinovăţia unei persoane.

Pentru aceste motive, sunt şi rămân alături de preşedintele partidului nostru, Liviu Dragnea!”, a scris Bogdan Toader, președintele PSD Prahova pe pagina personală de Facebook.

Articolul precedentCurse de trap şi galop, dar şi un show ecvestru, pe Hipodromul Ploieşti!
Articolul următorÎncă un transfer la Petrolul Ploiești! Sebastian Ghinga, ultimul venit în tabăra “galben-albaştrilor”