Consilierul Bogdan Hodorog, despre majoarea pretului la bilete de TCE Ploiești: Nu putem accepta ca măsurile de redresare a societăţii să fie luate tot pe spinarea şi buzunarul cetăţenilor.

Consilierul local Bogdan Hodorog, preşedintele PMP Ploieşti, a explicat care au fost motivele care au stat la baza deciziei  de a vota împotriva proiectului de Hotărâre privind majorarea preţului de către TCE Ploieşti, societatea de transport în comun,  la biletele şi  abonamentele de o zi.

”Pentru că a existat o adevărată dezbatere pe tema majorării tarifelor practicate de TCE Ploieşti, societatea de transport în comun din oraş, la bilete şi la abonamentele de o zi, mă văd nevoit să vin cu anumite clarificări în ceea ce priveşte votul meu şi al colegei mele, Claudia Sălceanu, din Consiliul Local.

Noi, consilierii PMP Ploieşti, suntem conştienţi de situaţia financiară critică în care se află TCE Ploieşti, însă nu putem accepta ca măsurile de redresare a societăţii să fie luate tot pe spinarea şi buzunarul cetăţenilor.

Aceştia nu sunt vinovaţi de modul dezastros în care a fost condusă societatea în trecut şi nici de deciziile mai puţin inspirate luate de cei care au făcut parte din legislativul ploieştean din mandatele anterioare.

Considerăm că noile tarife nu sunt justificate nici în contextul condiţii de transport – preţ.

Aşadar, acestea au fost motivele pentru care eu şi colega mea am votat ÎMPOTRIVA acestui proiect”, a susţinut cosilierul local Bogdan Hodorog, preşedintele PMP Ploieşti.

Vă reamintim faptul că, la momentul votului, consilierii PNL s-au abţinut de la vot, cei ai PMP au fost împotrivă, dar proiectul a fost adoptat cu votul consilierilor locali PSD şi ALDE. Astfel, de la 1 octombrie,  cei care doresc să meargă cu transportul public din Ploieşti vor plăti 2,5 lei pentru un bilet de o călătorie şi şase lei pentru un abonament de o zi pe toate traseele.

 

Articolul precedentEugen Cristescu, președintele UAP Prahova, anunță strângerea de semnături pentru demiterea primarului Ploieștiului, Adrian Dobre
Articolul următorCod galben de vreme severă imediată în Prahova!