Continuă schimbul de repici între primarul Ploieștiului, Adrian Dobre și viceprimarul Cristian Ganea!

Dobre a reacţionat la scurt timp după ce viceprimarul a susținut că edilul șef al orașului a reacționat târziu și că nu a luat măsuri în scandalul avariei care s-a produs la magistrala de apă potabilă care deservește 15% din suprafața Ploieștiului și care a pus în pericol sănătatea a peste 30.000 de ploieșteni.

Dobre i-a criticat pe cei doi viceprimari ai Ploieştiului, Cristian Ganea şi George Pană, pe motiv că nu participă la şedinţele operative.

”Nu vreau să transform această pagină într-una în care să postez zilnic răspunsuri la minciunile de care mă acuză viceprimarul Cristian Ganea.
Refuz să mă cobor la nivelul lui.
Şedinţe operative – în fiecare luni ora 12:00.
Cine lipseşte din imagini? Aţi ghicit: cei doi viceprimari, domnul Ganea şi domnul Pană, care se plâng mereu că nu cunosc proiectele şi mă acuză de lipsă de comunicare.
Trebuie să recunosc, în 4 februarie au fost prezenţi, domnul Ganea – 10 minute, domnul Pană – 15 minute”, a reacţionat Dobre.

Vicele Ganea nu a ezitat şi a revenit cu o nouă replică la acuzele primarului. Acesta susţine că şedinţele operative sunt transformate într-un monolog de Dobre.

La ceas de seară, primarul încearcă să comunice…. sau aşa ar trebui sa fie postarea publicată de consiliera de imagine a primarului (plătită din bani publici ca să facă live-uri pe Facebook ) pe pagina lui oficială!

De fapt, edilul (sau consilierii acestuia) uită zicala veche care spune că “cine se scuză, se acuză”!

Cât despre participarea la monologurile primarului intitulate “şedinţe operative”, ar fi cam multe de spus şi l-aş deranja la ceas de seară pe edilul liberal.

Nu aş dori nici să-l parafrazez pe Eugen Prună, consilierul personal al lui Adrian Dobre, care tot vorbeşte despre Ziua cârtiţei… Domnule primar, între două postări pe Facebook poate verificaţi şi calitatea apei din #Ploiesti!

Articolul precedentViceprimarul Cristian Ganea: Primarul Adrian Dobre nu se dezminte nici în scandalul apei potabile
Articolul următorInterdicţia privind consumul apei potabile în Ploieşti a fost ridicată!