Opt persoane au fost implicate într-un accident produs pe DN1D, în zona localității prahovene Ciorani.  Cele opt persoane se aflau în cele două mașini implicate în accident.

Conform Ralucăi Brezeanu, purtătorul de cuvânt al IJP Prahova, din primele cercetări ale polițiștilor se pare ca un autovehicul condus de un barbat din directia Urziceni spre Albești nu ar fi acordat prioritate de trecere unui autovehicul care circula din sens opus cu intenția de a pătrunde în stația peco situată pe sensul de mers Albeşti către Urziceni.

Un copil de 2 ani a suferit un traumatism cranio-facial și este semiconștient, iar o femeie de 68 de ani a suferit un traumatism cranio-cerebral. Ambele victime au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate

Celelalte șase victime, patru bărbați și două femei, au suferit răni minore și probabil nu vor fi transportate la spital.

 

 

Articolul precedentSinaia: Familie cu un copil, înzăpezită pe drumul spre Stâna Regală | FOTO& VIDEO
Articolul următorAccident cu 5 autoturisme la Azuga. Trafic restricționat!
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.