Petrolul a câștigat primul meci oficial din 2020, iar Costel Enache a vorbit despre prestația elevilor săi, scrie realitateasportiva.net

La Ploiești, ”lupii” au învins-o pe Dunărea Călărași, scor 2-0. Gabriel Deac și Ștefan Blănaru au marcat golurile prahovenilor.

Costel Enache și-a lăudat elevii după primul meci din 2020.

Chiar dacă a debutat cu victorie pe banca Petrolului, tehnicianul rămâne cu picioarele pe pământ și anunță că jucătorii săi trebuie să bifeze cât mai multe succese pentru a îndeplini marele obiectiv: promovarea în Liga 1.

”E meritul jucătorilor. Am trăit intens. Eram într-o stare de așteptare. Nu știam cum se mișcă treaba în Liga a 2-a. Cred că suntem bine, dacă ținem cont de adversarul de astăzi. Trebuie să-mi felicit jucătorii astăzi. E doar un prim joc. Trebuie să credem în continuare în visul nostru. 

Nu suntem la situația în care să depindem de noi. Mai avem nevoie de jocurile ajutătoare. Nu trebuie să ne comparăm cu adversarii, trebuie să ne comparăm cu noi. O să încercăm să facem tot ce depinde de noi. E prea puțin să ne facem o idee” a declarat Costel Enache la DigiSport.