Consultantul politic Cozmin Guşă a afirmat, într-un interviu oferit DC News, că partidul Realitatea are deja cei mai buni candidaţi la europarlamentere.

“Am deja cei mai buni candidaţi la europarlamentare, doi pe care i-a convins şi al treilea pe care să îl conving. Nimeni din mass-media şi din politică nu o să spună că aceştia trei nu sunt cei mai buni candidaţi la europarlamentare”, a afirmat Cozmin Guşă.

Întrebat despre cine este vorba, consultantul politic a spus că vrea să facă un experiment: “Îţi dau pe mesaj numele lor pe care nu ai voie să le dezvălui şi după îmi spune dacă am sau nu dreptate”.

Bogdan Chirieac, după ce a primit primul nume, a spus că este “greu de tot”. “Nu e cunoscut în România, dar e foarte greu”, a completat el.

Despre al doilea nume, Bogdan Chirieac a precizat că “are de lucru”, iar despre al treilea nume spune că “pe asta l-aş pune primul pe liste”.

“Nu am mai vorbit cu nimeni despre asta”, a precizat Cozmin Guşă.

Bogdan Chirieac a mai precizat că cele trei nume vin pe sprijin european, fapt care susţine singura şansă a României.

“Faptul că ne coordonăm anumite lucruri cu ceea ce se întâmplă în politica de la Washington este absolut normal şi necesar”, a mai spus consultantul politic.

Întrebat despre banii de campanie electorală, Cozmin Guşă spune că: “Într-o campanie, grosul de bani este mass-media, tricourile, pixurile…astea sunt nişte prostii. Sunt nişte lucruri din care politicienii îşi iau nişte comisioane grase, dau 10 lei pentru tricou care face 1 leu şi restul de 9 lei se împart”, a precizat Cozmin Guşă.

Articolul precedentPercheziții în Prahova la persoane bănuite de înșelăciune prin metoda “Pomana”
Articolul următorCozmin Gușă, despre amnistie şi graţiere: “Sunt de acord doar în aceste condiții”