Primăria municipiului Ploiești, prin Administrația Parcului Memorial “Constantin Stere” Ploiești, organizează o nouă ediție a evenimentului “Crăciunul animalelor”, vineri, 21 decembrie 2018, la ora 09.00, la Grădina Zoologică, anunță autorităţile locale într-un comunicat de presă.

Anul acesta, copiii Centrului de primire în regim de urgență “Cireșarii” Ploiești vor fi ajutoarele Moșului la crearea și împachetarea cadourilor pentru urșii, leii, tigrii, maimuțele și nutriile din cadrul Grădinii Zoologice Ploiești.

Activitatea se va desfășura la foișorul din grădina zoologică, intrarea fiind liberă pentru cei dornici să participe la “Crăciunul animalelor”, au mai anunţat organizatorii, care au amintit că, în finalul evenimentului, darurile pregătite vor fi oferite animalelor, spre deliciul și bucuria acestora.

Articolul precedentOFICIAL! Primăria Ploiești nu va organiza tradiționalul concert de REVELION
Articolul următorMinisterul Dezvoltării cumpără nouă autobuze electrice pentru Ploiești
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.