O fată de 17 ani a fost ucisă, se pare că acum aproape două zile, în fosta baie publică a orașului, o clădire în paragină de pe strada Romană din Ploiești.

Jurnaliștii de la ziarulincomod.ro spun că trupul neînsuflețit a fost găsit joi după-amiază, dar un suspect în acest caz a fost reținut încă de aseară.

Potrivit sursei citate, fata fusese dată dispărută miercuri seară de mama ei, care știa că aceasta plecase să se întâlnească cu iubitul ei, un bărbat de aproximativ 40 de ani, din Șirna. Acesta ar fi și principalul suspect. Tânăra nu a mai fost văzută de atunci.

Cadavrul fetei a fost găsit joi după-amiază în clădirea fostei băi publice din Ploiești. Potrivit unor surse nu sunt urme de sânge în zonă, astfel că se pare că fata ar fi fost sugrumată. Acest aspect urmează să fie clarificat.

Bărbatul suspect de crimă este de fel din Șirna și este trecut de 40 de ani. Se pare că acesta ar fi avut o relație ascunsă cu adolescenta. Bărbatul era căsătorit, iar soția nu știa de aventura sa. Tânăra se pare că l-ar fi șantajat, i-ar fi cerut bani, dar pentru că bărbatul a refuzat-o, l-a amenințat că va spune tot soției.

IJP Prahova a oferit, joi, în jurul orei 18.00, câteva informații despre acest caz.

Potrivit sursei citate, polițiștii din Ploiești au fost sesizați miercuri seară, în jurul orei 18:30, de către mama unei minore de 17 ani, cu privire la dispariția fetei.

Imediat după sesizare, aceștia au demarat activități pentru depistarea minorei, inclusiv sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria  Ploiești.

“Astăzi în jurul orei 15:30, ca urmare a acestor activități, minora a fost găsită, din păcate, decedată. La fața locului se află un procuror criminalist care a preluat ancheta”, a mai precizat IJP Prahova.

Sursa: Realitatea de Prahova