Un apel mai puțin obișnuit la numărul de urgență 112 a pus pe jar Poliția din Prahova. Un bărbat a anunțat că și-a ucis tatăl.

Potrivit unor surse, apelantul este un prahovean de 47 de ani, din Puchenii Mari. Acesta ar fi anunțat că, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, și-a ucis tatăl cu un cuțit.

Bărbatul a fost identificat în scurt timp și condus la audieri. Între timp, polițiști și procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova au descoperit, într-adevăr, cadavrul tatălui acestuia, pe trupul neînsuflețit observând mai multe leziuni.

Apelantul a fost reținut, iar în acest caz a fost deschis dosar penal, cercetările desfășurându-se de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova.

Anchetatorii spun că, din informațiile de până acum, omorul ar fi fost comis pe fondul unui conflict mai vechi, între tată și fiu, acesta din urmă aplicându-i bătrânului loviturile care i-au adus moartea.

“La data de 19.03.2019, în jurul orelor 16.30, organele de poliție au fost sesizate prin intermediul SNUAU 112, în legătură cu săvârșirea unei infracțiuni de omor pe raza localității Puchenii Mari, jud. Prahova.

Cercetările efectuate în cauză au evidențiat faptul că, la data de mai sus, în jurul orelor 13.30,pe fondul unui conflict familial mai vechi, S. E. P. a aplicat tatălui său, cu care locuia, două lovituri cu un cuțit în zona gâtului, leziuni care au condus imediat la decesul victimei”, au precizat procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, într-un comunicat transmis miercuri dimineață.

Inculpatul a fost reținut pentru 24 de ore, pentru săvârșire infracțiuni de omor. Astăzi, el va fi prezentat Tribunalului Prahova, cu propunere de arestare preventivă.

Articolul precedentTrei minori au dispărut dintr-un centru de plasament din Câmpina
Articolul următorLegenda Lupilor a ajuns la a doua ediţie
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.