Johannes Visscher, olandezul suspectat că a ucis-o pe Adriana Fieraru, fetița răpită de pe stradă la Gura Șuții, Dâmbovița,  ar fi căutat victime şi în mai multe localități din Prahova.

Conform StirileProtv, în cele patru zile petrecute aici a străbătut nu mai puţin de 700 de kilometri. Individul ar fi fost suprins în toate judeţele limitrofe Bucureştiului, în timp ce conducea suspect de încet, de parcă ar fi urmărit ceva sau pe cineva, spun surse apropiate anchetei. În continuare, autorităţile încearcă să îi refacă, pas cu pas, toate mişcările.

Imagini au fost suprinse cu o zi înainte de tragedie, în zona în care cetăţeanul olandez a închiriat un apartament. E surprins de camere cum traversează, se urcă în maşină şi porneşte. La 24 de ore distanţă ar fi ucis-o pe Adriana, copila de 11 ani din Dâmboviţa.

Suspectul a fost surprins în toate judeţele din apropierea Bucureştiului, în sate din Ialomiţa, Dâmboviţa, Prahova

Olandezul a fost surprins de camerele video în mai multe sate din Prahova, iar cei care au urmărit imaginile au descris ca fiind suspect modul în care conducea. Prea încet, parcă pentru a putea urmări cu atenţie ceva.

Bărbatul s-a sinucis, într-un accident rutier, în timp ce era urmărit de autorităţile din ţara sa. Anchetatorii români le-au solicitat acest lucru. Poliţiştii olandezi îl filau de la distanţă, aşa că nu au putut interveni.

Articolul precedentVIDEO Tentativă de sinucidere la Barajul Paltinu! Femeie în vârstă de 38 de ani salvată la timp de pompieri!
Articolul următorÎncepe Festivalul de folk ”Festivalul Castanilor” – In memoriam Gabi Dobre”
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.