Călin Georgescu, politicianul susținut de AUR, în trecut, pentru postul de premier, a afirmat că va candida la alegerile prezidențiale din 2024, dar că “poate să fie mai repede”.  În exclusivitate la Culisele Statului Paralel, Georgescu a negat speculațiile privind legăturile sale cu masoneria, cu serviciile secrete sau cu Moscova.

“DA, voi candida la alegerile prezidențiale din 2024, dar poate să fie mai repede, ca să nu le dăm insomnii românilor până atunci,” a afirmat Georgescu.

Fără a detalia ce a vrut să sugereze, acesta a afirmat că “multe minuni se pot întâmpla”.   

Întrebat dacă va participa la un demers de suspendare a președintelui Klaus Iohannis, Georgescu a replicat, în glumă “e deja suspendat, ce să mai suspenzi?!”, dar a evitat un răspuns concret.

Politicianul a negat si numeroasele scenarii vehiculate pe seama sa în spațiul public.

“Nu sunt mason, n-am nicio legătură. Nici cu serviciile secrete”, a afirmat Georgescu la Realitatea Plus. 

Întrebat cine i-a finanțat proiectele, acesta a declarat că este propriul său stăpân, atitudine pe care vrea să o inoculeze și susținătorilor săi.

“Lucrurile se schimbă, în general, prin șoc (….) și s-a ajuns într-un astfel de moment. (…) Mișcare prin șoc este atunci când realizezi că totul a fost o minciună și o fraudă si că tu ești propriul tău stăpân, că ești propriul tău suveran. (…) Eu chem poporul român la demnitate și la suveranitate. Trebuie schimbată gândirea, este proastă, pentru că acceptăm și nu facem nimic și mai ales faptul că nu ne întrebăm, mai întâi, ce putem face noi. De aceea eu nu vin să antagonizez cu cei care ne conduc, nici nu mă interesează, ci să construiesc eu,” a afirmat Georgescu.

CITEȘTE ȘI: Călin Georgescu dinamitează liderii politici și serviciile. Pregătesc un șah-mat

Nu sunt rusofil, sunt românofil

Politicianul care are de gând să candideze la cea mai înaltă funcție în stat a vorbit și despre cel mai vehiculat scenariu legat de persoana sa, legăturile cu Moscova.

“N-am nicio relație cu Rusia, nu în mod special. Am relație cu cei mai importanți oameni din această lume. Pe de altă parte, te uiți ce este în jurul tău si constați anumite lucruri pe care nu le poți ignora, pentru că atunci este vai de țara ta. Eu mă uit la Ungaria, Polonia, Cehia. Ungaria aproape că nu are resurse, dar au dragoste de țară, un lider important și o gândire politică impecabilă, au relații peste tot în lume.

Ungaria are o relație cu Rusia pe următorii 15 ani, România nu are nici rezerve de gaz, deci ești ținta prădătorilor oricând. Am mai spus, în diplomație trebuie să te ai bine cu toți, în special cu vecinii tăi, dar tot timpul să rămân în poziție verticală,” a declarat Călin Georgescu, în exclusivitate la Culisele Statului Paralel.

Articolul precedentLudovic Orban iese la atac: se construiește “monstruoasa coaliție” pentru viitorul lui Iohannis – Culisele statului paralel, duminică, ora 21:00
Articolul următorSondaj Inscop: PSD a urcat fulminant în preferințele românilor – Diferența dintre social-democrați și liberali este URIAȘĂ