Acasă Actual Cum a vrut o şoferiţă din Prahova să scape de amendă

Cum a vrut o şoferiţă din Prahova să scape de amendă

amenzi pentru soferii care vorbesc la telefon

O şoferiţă din Prahova a fost oprită de poliţiştii rutieri pentru că a intrat cu autoturismul pe care îl conducea într-o zonă cu ”acces interzis”.

Tânăra le-a dat oamenilor legii datele surorii sale, sperând să scape astfel de amendă, dar cealaltă femeie avea permisul suspendat.

Când a fost oprită de poliţişti, tânăra de 30 de ani din Urlaţi, a spus că nu are actele la ea, dar că le ştie pe de rost, aşa că le-a dictat pentru a fi completate în procesul verbal.

La verificarea datelor, poliţiştii au constatat că persoana verificată are permisul suspendat şi dovada înlocuitoare expirată, aşa că planul fetei s-a transformat rapid în motiv de dosar penal.

”Astfel, la faţa locului a fost solicitată prezenţa lucrătorilor Biroului Rutier al Poliţiei Municipale, moment în care şoferiţa a declarat că datele de identificare furnizate iniţial aparţineau surorii sale”, a transmis IPJ Prahova.

Tânăra şoferiţă a fost amendată pentru încălcarea prevederilor privind circulaţia pe drumurile publice, fiind preluată de agenţii Poliţiei Municipale pentru continuarea cercetărilor”, a mai precizat instituţia.

Articolul precedentVictima accidentului din cartierul Albert a decedat la spital
Articolul următor12 unităţi de învăţământ din Ploieşti funcţionează fără autorizaţii de la ISU
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.