Stadionul ”Ilie Oană” din Ploiești este, astăzi, gazda a două finale: cea destinată juniorilor, de la ora 15:00, în care se vor întâlni echipele Unirea Urlaţi (juniori A) şi CS Blejoi (juniori B), respectiv meciul care va opune echipele CS Blejoi (câştigătoarea Ligii A Prahova) şi CSO Plopeni – de la orele 17:30.

Reprezentanții celor patru combatante au participat la o conferință de presă organizată de AJF Prahova. Cuvântul de ordine, în cuplajul care va debuta la ora 15.00, este doar victoria. Cine va sărbători, la final, vom afla după amiază la sfârşitul regalului fotbalistic judeţean găzduit de stadionul Ilie Oană.

Silviu Crângașu, președintele AJF Prahova, a anunțat că sunt pregătite trofee și medalii pentru combatante, prezentate, de asemenea, ieri, celor prezenți în sala de conferințe a arenei ”Ilie Oană”. De asemenea, tot în cadrul evenimentului de astăzi vor fi premiate echipele campioane în competițiile de juniori din județ, organizate de AJF

Articolul precedentPloiești Airshow 2019. Mitingul aviatic de la Clinceni se mută la Strejnic
Articolul următorCiculație închisă la Blejoi, pe DN1B, pentru reparații la pasajul CFR
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.