Fotbalistii de la FC Viitorul se bucura dupa castigarea trofeului in urma meciului de fotbal impotriva celor de la CFR Cluj, desfasurat pe Stadionul Ilie Oana din Ploiesti, sambata 6 iulie 2019. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Trei sancţiuni contravenţionale au fost acordate de jandarmi suporterilor prezenţi la Ploieşti, la meciul pentru Supercupa României, disputat între Cluj 1907 şi FC Viitorul.

Două dintre amenzi, în valoare de câte 500 de lei, au fost încasate de doi susţinători ai echipei clujene care au provocat un scandal chiar la debutul partidei. În plus, aceştia nu mai au voie, timp de doi ani, să ia parte la competiţii sportive.

O a treia sancţiune, însemnând o amendă în valoare de 1.000 de lei, a fost aplicată unei persoane prinse că a cumpărat bilete în scopul revânzării lor la suprapreţ, potrivit informaţiilor furnizate de Gruparea de Jandarmi Mobilă “Matei Basarab” Ploieşti.

Meciul pentru SUpercupa României, primul trofeu acordat în acest sezon, s-a jucat sâmbătă, pe stadionul “Ilie Oană” din Ploieşti şi s-a încheiat cu victoria echipei constănţene, care s-a impus cu 1-0 în faţa clujenilor.

Articolul precedentAccident la Blejoi. O tânără de 18 a ajuns la spital
Articolul următorTentativă de suicid în Ciorani. Motivul incredibil pentru care un tânăr a amenințat că se aruncă de pe un stâlp
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.