Deputatul Graţiela Gavrilescu și-a depus luni demisia din grupul ALDE. Astfel, grupul nu mai există deoarece doar nouă din cei 14 rămași au fost aleși pe listele ALDE.

”Vreau să vă transmit tuturor, dar în primul rând simpatizanților și votanților ALDE, faptul că eu rămân în ALDE.
Eu, astăzi, am demisionat din Grupul ALDE din Camera Deputaților și sunt deputat neafiliat, urmare unei hotărâri luate sub deviza unei execuții politice de către un Birou Politic Executiv, întrunit ad-hoc.
Au hotărât…radierea mea din baza de date ALDE.!
Am considerat că, radiată fiind, pot să mă retrag, pentru moment, din Grupul ALDE, să îmi continui demersurile în instanță.
Nu am spus întâmplător “execuție politică” A încălca dreptul oricărui cetățean de a se apăra, de a spune ce are de spus, ESTE o execuție politică!
Nouă, pur și simplu, ne-a fost luat dreptul de a ne spune punctul de vedere, de a ne apăra!
Consider că am dreptul de a ataca și a mă apăra în instanță de această decizie luată de Biroul Politic Executiv și îmi voi continua demersurile în zilele următoare”,  a scris deputatul Grațiela Gavrilescu pe pagina personală de Facebook.

Deasemenea, Marian Cucșa,  Alexandru Băişanu, Ion Cupă și Mihai Niţă și-au depus alături de deputatul prahovean demisiile din grupul ALDE. 

Articolul precedentModernizarea Secției de Neurochirurgie a Spitalului Județean de Urgență Ploiești s-a încheiat! Vezi cum arată
Articolul următorAproape 2.000 de persoane au luat cursuri de prim-ajutor, la Sinaia, în cadrul Caravanei SMURD