Comisiile Reunite pentru Apărare, Ordine Publică şi Siguranţă Naţională au avizat favorabil marți propunerile parlamentarilor PNL pentru preluarea portofoliilor de la Ministerul Apărării Naţionale şi al Afacerilor Interne.

Unul dintre obiectivele majore subliniate în cadrul dezbaterilor de către Nicolae Ciucă, ministrul desemnat pentru preluarea portofoliului de la Ministerul Apărării, se referă la crearea unor programe extinse de suport destinate militarilor români întorşi din teatrele de operaţii şi oferirea sprijinului instituţional deplin în procesul de recuperare al acestora.

În acest context, în cadrul intervenţiei sale, deputatul PNL Prahova, Răzvan Prişcă a subliniat necesitatea elaborării unei strategii ample de reabilitare a celor 11 spitale militare aflate pe teritoriul României,  astfel încât acestea să răspundă necesităţilor actuale ale militarilor români şi a celor trecuţi în rezervă.

Totodată, în timpul secţiunii de întrebări adresate candidatului propus de PNL pentru preluarea portofoliului Afacerilor Interne, Marcel Vela, parlamentarul prahovean, Răzvan Prişcă, a solicitat lămuriri suplimentare cu privire la strategia de modernizare a sistemului de monitorizare a situaţiilor de urgenţă.

” În cadrul Comisiilor Reunite pentru Apărare, Ordine Publică şi Siguranţă Naţională am punctat faptul că România are nevoie atât de elaborarea unei strategii ample de reabilitare a celor 11 spitale militare aflate pe teritoriul țării noastre, cât și de implementarea unor măsuri rapide privind modernizarea sistemelor de monitorizare a situațiilor de urgență. Am încredere în  cei doi miniştri desemnați, Nicolae Ciucă și Marcel Vela, că vor revoluționa cele două ministere astfel încât lucrurile să funcționeze așa cum trebuie în cadrul celor două ministere extrem de importante”, ne-a declarat deputatul PNL Prahova, Răzvan Prișcă.

 

 

 

 

 

 

 

 

Articolul precedentUn autobuz cu 14 călători, implicat într-un accident rutier la Brebu. O femeie și un copil au ajuns la spital
Articolul următorAccident pe DN1, la Comarnic. TIR încărcat cu carne, intrat într-un stâlp de curent electric