Meciul dintre Petrolul Ploiești și Csikszereda Miercurea Ciuc, din etapa a cincea a Ligii a 2-a, a fost amânat din cauza unor lucrări la suprafața de joc. Președintele ‘lupilor galbeni’, Marius Stan, a precizat că gazonul a fost atacat de o boală fungică și va fi tratat, scrie realitateasportiva.net

„Meciul cu Csikszereda trebuia să fie marți, dar s-a amânat din cauza faptului că terenul de joc a intrat într-o reparație dictată de Federația Română de Fotbal. Terenul arată foarte rău, a luat o boală, gazonul trebuie refăcut cumva, tratat. Există un protocol între Primăria Ploiești și FRF. Federația are dreptul de a folosi terenul așa cum crede de cuviință pentru echipa națională, întrucât plătește pentru întreținerea gazonului. Meciul cu Csikszereda s-a amânat pentru data de 5 noiembrie„, a spus Marius Stan la DigiSport.

Interesant este că același tip de probleme au existat și anul trecut, când timp de o luna nu s-a jucat niciun meci pe stadionul Ilie Oana din cauza aceleaiași bacterii.

Articolul precedentVIDEO| Theodor Paleologu, atac dur la Iohannis: A fost ceva gen păcănele și au câștigat
Articolul următorRazie în piața de legume de la Puchenii Mari. Sapte tone de fructe și legume, confiscate
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.