Nu este linişte la clubul Petrolul Ploieşti, chiar dacă echipa este pe locul 5 în clasament, fiind la doar un punct de Rapid Bucureşti, ocupanta locului 3, şi la 7 puncte de UTA Arad, ocupanta locului 1. Fanii doresc cu orice preţ promovarea în Liga 1 şi nu acceptă niciun fel de derapaje.

Suporterii sunt nemulţumiţi de modul în care Mădălin Mihailovici, reprezentantul partenerului finanţator gestionează problemele clubului, şi nu doresc plecarea preşedintelui Marius Stan. Fanii din gruparea Peluza 1 Ilie Oană au postat un mesaj pe reţeaua de socializare Facebook, mesaj adresat conducerii Petrolului:

ÎN ATENȚIA CONDUCERII!
NE-AM SĂTURAT DE JOCURI MESCHINE LA PETROLUL!

În urma anunțului public făcut de domul Marius Stan în ceea ce privește decizia de a demisiona din funcția de președinte al FC Petrolul Ploiești, Peluza I Ilie Oană îi solicită public domnului Mădălin Mihailovici, CEO Veolia, partenerul finanțator al clubului nostru, următoarele:

1) Să convoace de urgență o ședință, cu toți factorii implicați în acest proiect, în care principal punct pe ordinea de zi să fie decizia domnului Marius Stan de a demisiona din funcția de președinte al FC Petrolul Ploiești
2) Să îl înlăture de urgență din orice funcție decizională pe domnul Octavian Grigore. Peluza I Ilie Oană îl consideră unul dintre factorii perturbatori ai activității din cadrul clubului nostru.
3) Să aibă o reacție publică în care să spună ce rol are domnul Nicolae Cristian Vlad în cadrul FC Petrolul Ploiești. Totodată, îi solicităm să confirm sau să infirme faptul că domnul Nicolae Cristian Vlad este consultantul său pe probleme sportive.
4) Să îl demită de urgență pe antrenorul Flavius Stoican

Peluza I Ilie Oană ține să facă lumină în ceea ce privește anunțul președintelui Marius Stan. Pentru o mai bună informare a întregii suflări petroliste, decizia domnului Marius Stan vine în urma unor tensiuni din interiorul clubului, tensiuni provocate de domnii Octavian Grigore și Nicolae Cristian Vlad. Cei doi se fac vinovați de haosul de la FC Petrolul Ploiești, alături de domnul Mădălin Mihailovici, cel care se lasă influențat de aceștia, în loc să gestioneze activitatea clubului alături de președintele Marius Stan.

vă criticăm doar când dezamăgiți
și tot voi vă dați supărați
însă rețineți un aspect
nu v-am cerut decât…
RESPECT