Poliţiştii ploieşteni cercetează un bărbat care este bănuit că, sâmbătă după-amiază, a montat o gură falsă de eliberare a bancnotelor la un bancomat din centrul municipiului Ploieşti.

Dispozitivul a fost observat de către o patrulă de Poliţie de la secţia 1 Ploieşti, care a descoperit dispozitivul la un bancomat situat pe strada Ştefan Greceanu din centru oraşului. Poliţiştii care au constatat existenţa gurii false de eliberare a banilor au observat, la scurt timp, în acea zonă doi bărbaţi cu un comportament suspect, care au fugit. Unu dintre ei a fost prins, iar al doilea, care a fost identificat, este căutat de către poliţişti.

Surse judiciare au declarat că bărbatul prins locuieşte în Bucureşti şi a fost recent eliberat din penitenciar, după ce a executat o pedeapsă pentru furt.

Echipajele de poliţie fac cercetări pentru depistarea celui de-al doilea suspect.

Articolul precedentDouă persoane, rănite într-un accident rutier produs în comuna Gherghița
Articolul următorUltima zi a Festivalului Medieval “Ploiești Târg Domnesc”
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.