Doi tineri de 19 ani, studenți la Politehnică, și-au pierdut viața într-un cumplit accident produs sâmbătă seară, la Blejoi, aproape de Ploiești.

Cei doi se îndreptau, se pare, spre Ploiești, unde ar fi urmat să se vadă cu niște amici. De altfel, unul dintre prieteni ar fi fost primul sunat, după producerea tragediei.

Ambele victime au fost preluate în stare gravă de la locul accidentului, după ce mașina lor s-a izbit de un copac de pe marginea drumului. Ei au fost preluați inconștienți, fiind intubați, au anunțat echipajele de urgență în urma intervenției.

La aproximativ două ore de la accident, Poliția a anunțat că șoferul a decedat, la spital.

Potrivit Știrile Pro TV, ulterior s-a stins din viață și al doilea tânăr, tot de 19 ani, pasager în mașina implicată în accidentul produs la Blejoi.

Un prieten al celui care se afla la volan a povestit, pentru sursa citată, că amicul său  era un șofer liniștit, despre care nu știa că ar fi obișnuit să meargă cu viteză mare.

Cert este că, având în vedere vârsta, tânărul era începător, iar în noaptea tragediei ploua și carosabilul era acoperit cu apă. În aceste condiții, tânărul de 19 ani a pierdut controlul asupra direcției și mașina s-a izbit violent de un copac.

Cercetările polițiștilor vor stabili cauzele exacte în care s-a produs tragedia.

Sursa: Realitatea de Prahova

Articolul precedentCULISELE STATULUI PARALEL/ Țara “arde”, liderii politici se distrează pe bărci de lux
Articolul următorPlăți APIA în avans pentru fermierii care au depus Cereri unice de plată în anul 2021