Două fetițe din Ploiești, în finala de la Mamaia Copiilor. Colege la secția canto a unei școli din oraș, ploieștencele Andra Nour (9 ani) și Alexia Ariciu (7 ani), vor fi „rivale“ în finala Festivalului „Mamaia Copiilor“.

Cele două fete sunt singurele care vor reprezenta Prahova la secțiunea Interpretare. Etapa finală a festivalului-concurs va avea loc în perioada 10-14 iulie.

 Două fetițe din Ploiești, în finala de la Mamaia Copiilor.  Festivalul cu tradiție în descoperirea și promovarea vocilor valoare încă de la cele mai mici vârste,  atrage, anual, la etapele de înscriere și selecție sute de aspiranți la marele trofeu.

Două fetițe din Ploiești, în finala de la Mamaia Copiilor. Însă, în etapa finală locurile sunt limitate, iar două dintre ele sunt rezervate ploieștencelor Andra Nour și Alexia Ariciu.

Cele două vin cu un palmares bogat, obținut prin talent, dar dublat de multă muncă. Printre reușitele importante ale Andrei Nour se numără  Marele Trofeu al Festivalului „Duelul Minivedetelor“ din București, alte trei trofee de grupă si două locuri I la cele mai importante festivaluri naționale de canto.

Vara aceasta va pleca în Ucraina, unde va susține un recital în cadrul Festivalului „Pe urmele lui Eminescu“.

Alexia Ariciu se laudă, la rându-i, cu două premii I, un premiul al II-lea, un Trofeu de Bronz, obținute la festivalurile naționale de canto.

Articolul precedentVouchere de vacanță pentru angajații Prefecturii Prahova
Articolul următorCastelul “Iulia Hasdeu” din Câmpina te așteaptă la “Noaptea Muzeelor”
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.