Patru persoane din județele Mureș și Prahova au ajuns luni dimineața la spital, după ce au fost implicate întrun accident rutier pe DN13 E60, în afara localității Saschiz. 

 

În această dimineață, în jurul orei 05.20, polițiștii Biroului Rutier Sighișoara au fost sesizați să intervină la un accident rutier, produs pe DN13 E60, în afara localității Saschiz, la km. 91+450 m.

Din primele cercetări efectuate la fața locului, polițiștii au constatat faptul că s-a produs o coliziune între un autoturism condus din direcția Sighișoara-Brașov, de o tânără, de 23 de ani din județul Prahova și un autoturism condus din direcția Brașov-Sighișoara, de un bărbat, de 48 de ani din comuna Saschiz.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a celor doi conducători auto, precum și a altor doi pasageri – două femei de 45 de ani, una din județul Prahova, cealaltă din Saschiz-Mureș. Toate cele patru victime – două de cod galben și două de cod verde – au fost transportate la spital pentru investigații de specialitate. 

Ambii conducători auto implicați au fost testați alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal deschis în cauză, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor și cauzelor producerii evenimentului rutier.

Sursa: Realitatea de Mures

Articolul precedentPrahova. Un cioban și 18 animale au murit după ce au fost loviți de tren
Articolul următorScumpirile au urcat inflația la 5,25%. Oamenii sunt îngrijorați