drum de pamant asfaltat

Consiliul Județean Prahova a anunțat că, luni, 11 martie, vor fi semnate contractele de finanțare pentru două proiecte europene care vizează modernizarea mai multor drumuri județene.

Cele două proiecte pentru care au fost accesate fonduri europene vizează modernizarea DJ 720, dar și modernizarea DJ 102K, DJ 102 D, DJ 100 C.

Primul proiect, cel legat de modernizarea DJ 720, cuprinde 14, 5 km, de la km 15+500 până la km 30 + 00, respectiv limita județului Dâmbovița – Filipeștii de Pădure – Florești – DN1.

Cel de-al doilea proiect, pentru care vor fi accesate fonduri europene, vizează modernizarea traseului regional de la limita județului Ialomița. Cele trei drumuri județene care vor face parte din program străbat localitățile Mizil, Urlați, Baba Ana, Ceptura, Ciorani, Fântânele, Fulga, Salciile și Vadu Săpat.

Proiectele includ modernizarea și reabilitarea drumurilor județene, dar și reabilitarea de pasaje/noduri rutiere și construirea pasarelelor pietonale.

Articolul precedentIncendiile de vegetație de la Boldești Scăieni ameniță un depozit de butelii, locuințe și fabrica de geamuri
Articolul următorCum a pierdut Ploieștiul 11 autobuze GRATIS de la Ministerul Mediului
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.