Un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane s-a produs sâmbătă după amiaza în Prahova pe raza localității Coțofenești. 

Șoferul unui autoturism a pierdut controlul direcției de deplasare, a pătruns pe contrasens și a ieșit în afara carosabilului, oprindu-se în gardul unei case. 

Din fericire pentru victimă, ajutorul a venit mai repede decât se aștepta.  Martor la eveniment a fost un polițist aflat în drum spre locul de muncă, acesta intervenind fără ezitare pentru acordarea primelor îngrijiri medicale. 

Din primele date se pare că un bărbat în vârstă de 63 de ani care conducea un autoturism pe direcția Slănic-Ploiesti, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe celălalt sens de mers, și a intrat în gardul unui imobil.

O femeie de 61 de ani, pasager pe locul din dreapta față, a suferit vătămări corporale și a fost transportată la spital.

În autoturism se mai afla un minor de 10 ani și o femeie de 53 de ani, care nu au necesitat transportul la spital. Conducătorul autoturismului nu consumase alcool. Inspectoratul Județean de Poliție Prahova îi mulțumește agentului șef principal de poliție Stoica Gheorghe Marius, pentru intervenția promptă la acest eveniment.