Este oficial! Pe ce stadion va juca Petrolul Ploiești în Liga 2
Este oficial! Pe ce stadion va juca Petrolul Ploiești în Liga 2

Este oficial! Pe ce stadion va juca Petrolul Ploiești în Liga 2

Stadionul Ilie Oană din Ploiești va avea Certificat de Securitate. Anunțul a fost făcut marți de către directorul adjunct al CSM Ploiești, Lucian Rădulescu, după  la arena ploieșteană au avut loc noi verificări.

În această dimineaţă, Arena Ilie Oană a fost inspectată din nou în vederea acordării Certificatului de Securitate, verificările încheindu-se cu o veste bună pentru iubitorii fotbalului din Ploieşti: stadionul va putea găzdui meciuri oficiale de Liga a II-a în sezonul 2018-2019.

Este oficial! Pe ce stadion va juca Petrolul Ploiești în Liga 2 Au fost prezenţi reprezentanţii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Prahova, col. Mihai Măntoiu şi lt. col. Constantin Simion, directorul adjunct al Clubului Sportiv Municipal Ploieşti, Lucian Rădulescu, precum şi reprezentanţii FC Petrolul Ploieşti, Cristi Vlad, şi al DTSJ Prahova, Romeo Ştefan.

Este oficial! Pe ce stadion va juca Petrolul Ploiești în Liga 2„Vreau să le mulţumesc atât celor de la Inspectoratul de Jandarmi Prahova, cât şi celorlalte structuri implicate  pentru sprijinul pe care ni l-au acordat în rezolvarea acestei probleme. Stadionul Ilie Oană este omologat pentru sezonul care urmează şi asta este cel mai important în acest moment pentru iubitorii fotbalului din Ploieşti”, a declarat directorul adjunct al CSM Ploieşti, Lucian Rădulescu.

Articolul precedentVIDEO Percheziții la persoane bănuite de furturi și infracțiuni rutiere
Articolul următorProtocol între Primăria Ploiești și Ministerul Dezvoltării privind achiziționarea de tramvaie și troleibuze