În perioada 14 – 26 iulie, orașul Sinaia găzduiește mai multe concerte de muzică clasică dar și Summer Music Academy Sinaia Dinu Lipatti. Cu titluri precum „Summer Concert în the Church”, „Classic in the Park”, „Gala Concert”, organizatorii invită spectatorii să uite de agitația orașelor și să se lăse conduși de sunetul muzicii de calitate la Cazinoul din Sinaia, Parcul Central, Sala King’s Valley – Hotel Mara sau Biserica Catolică.

„Ca în fiecare an avem deosebita plăcere să fim gazdele unui eveniment de excepție care aduce la Sinaia tineri muzicieni, profesori și interpreți de marcă. Timp de două săptămâni vom avea parte de concerte de gală desfășurate în cele mai frumoase locuri din orașul nostru. Participanții vor putea asculta muzică de calitate atât în aer liber, când interpreții vor concerta în parc, cât și în alte spații neconvenționale”, a declarat Vlad Oprea, primarul orașului Sinaia.

Primăria Sinaia, în parteneriat cu jmEvents și Jeunesses & Dinu Lipatti, prezintă artiști din mai multe țări în cadrul acestui festivalul mult așteptat atât de localnici cât și de turiști.

Accesul la concerte se face pe bază de invitație, dar se acordă și intrare liberă în limita locurilor disponibile, au anunţat organizatorii.

Agenda festivalului:
14.07 | 19:00 | Concert “Opening EUROPAfest Academy”-Sala King’s Valley, Hotel Mara
19.07 | 19:00 | Concert “Classic în the Park” – Casino Sinaia, Parcul Central “Dimitrie Ghica”
20.07 | 19:00 | Concert “Summer Concert în the Church”-Biserica Catolică
22.07 | 19:00 | Concert “Gala EUROPAfest Summer Edition”-Sala King’s Valley, Hotel Mara

Articolul precedentTrafic rutier aglomerat pe Valea Prahovei
Articolul următorViceprimarul Cristian Ganea i-a solicitat demisia directorului interimar al Poliției Locale Ploiești! Se iau în calcul noi schimbări în cadrul instituţiei
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.