Există soluții pentru gratuitatea pe transportul în comun în Ploiești?  Criza acordării de gratuite pentru elevi,studenți și pensionari pe transportul public din Ploiești s-ar putea apropia de final.

Alexandri Nicolae, directorul TCE Ploiești, ne-a declarat că a depus un nou proiect de buget al TCE, proiectul urmânt să fie supus votului consilierilor în ședința ordinară a Consiliului Local.

“Am diminuat suma pe care o solicităm de la bugetul local, conform dorinței consilierilor. În aceste condiții putem asigura transport gratuit până la 1 iulie. Vom vedea apoi ce vom face”, ne-a declarat directorul TCE.

Există soluții pentru gratuitatea pe transportul în comun în Ploiești? În același timp, grupul consilierilor PSD-ALDE din CL Ploiești au emis un comunicat de presă în care cer alocarea sumelor necesare pentru aisgurarea gratuităților până la finalul anului 2018.

Consilierii PSD şi ALDE Ploieşti susţin şi vor susţine, în continuare, acordarea gratuităţii pentru transportul public pentru pensionari, elevi şi studenţi şi solicită (încă) primarului Adrian Dobre să asigure sumele necesare până la finalul acestui an. Ţinem să îi reamintim primarului Dobre că iniţiativa de a asigura gratuitatea totală a transportului pentru elevi şi studenţi în Ploieşti a aparţinut consilierilor PSD-ALDE, în timp ce acesta s-a opus cu vehemenţă, amânând de mai multe ori votarea proiectului.

Este anormal să ni se ceară să votăm un buget al TCE Ploieşti care asigură gratuitatea până la 15 septembrie, fără să ni se explice ce se va întâmpla de la această dată încolo.

Este inadmisibil să organizezi tot felul de sindrofii din bani publici (a se citi festivaluri!), dar să nu te preocupi de asigurarea acestei facilităţi pentru populaţia care are realmente nevoie de ea.”, scriu consilierii locali PSD-ALDE.

Articolul precedentPloieștean cercetat pentru evaziune fiscală. Prejudiciul: peste 67.000 de euro!
Articolul următorIJP Prahova cercetează un fotbalist al Astrei, acuzat că a furat banii colegilor din vestiar