Super eroii nu există doar în povești.

A demonstrat-o sâmbătă plt. Popa Constantin care se afla împreună cu fratele său, maistru militar la USISU Ciolpani, in timpul liber, in apropierea locuinței.

Cei doi au asistat la producerea unui accident grav în localitatea prahoveană Valcanesti, între doi biciclisti. În urma impactului , unul dintre aceștia a intrat în stop cardio-respirator.

Cei doi pompieri aflați la aproximativ 50 m fata de locul evenimentului au acționat rapid, având la indemana si o trusă de prim ajutor.

Salvatorul a procedat, de îndată, la efectuarea manevrelor de resuscitare timp de aproximativ 20 de minute până la sosirea echipajului SMURD.

Constantin este pompier- paramaedic, fiind încadrat pe ambulanța SMURD din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Ploiesti.
Desi este foarte tanar, este un profesionist desăvârșit, cu o experiență de 7 ani, dar în primul rând un om un suflet mare.

Dragostea față de semeni și dorința puternică de a-i salva ori de câte ori este nevoie, sunt trăsături care fac parte din caracterul salvatorului. Atunci când vine vorba de salvarea vieților oamenești fiecare minut contează, iar ajutorul acordat poate face diferența.