În plină dispută pentru câștigarea campionatului, aflată pe locul secund în Liga 1, la 5 lungimi în spatele CFR-ului, FCSB are o altă grijă. Nu va putea disputa partidele de acasă din tururile preliminare ale cupelor europene, la vară, pe Arena Națională.

Acestea ar urma să se dispute în perioadele 10/18 iulie (turul 1 preliminar), 24 iulie/1 august (turul 2 preliminar), 8 august/25 august (turul 3 preliminar) și 21/29 august (play-off). De la sfârșitul lunii iunie, pe Arena Națională vor fi demarate pregătirile pentru cele două concerte care vor avea loc aici: Ed Sheeran (3 iulie) și Metallica (14 august).

FCSB deja a primit refuz la Cluj (din cauza Festivalului Untold), dar și la Craiova, iar singura variantă rămâne stadionul Ilie Oană din Ploiești. Deja a fost depusă o cerere în acest sens, solicitare care va primi răspuns în perioada următoare.

Capacitatea stadionului din Ploiești e de numai 15.500, astfel că și dacă îl va umple, FCSB nu va realiza un profit mare.

Rămâne de văzut cum vor primi suporterii ploieșteni aceasta veste, stiut fiind faptul ca între Lupii Galbeni si fanii FCSB este o rivalitate de moarte!

Articolul precedentGuvernul negociază autostrada Ploiești-Brașov cu constructorul celui mai mare pod din lume
Articolul următorMinistrul Mediului, în control la rafinăria Lukoil Ploiești
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.