Femeia din comuna Cocorăştii Mislii, dată dispărută împreună cu copilul ei de doi ani daţi după ce au plecat duminică spre o biserică dintr-un sat vecin, au revenit la domiciliu marţi dimineaţă.

″În seara zilei de 04.08 a.c., în jurul orelor 22:20, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Băicoi, au fost sesizaţi despre faptul că, în dimineaţa zilei de 04.08.2019, numita Arsene Ana Maria, în vârstă de 27 de ani, din comuna Cocorăştii Mislii, sat Ţipăreşti, ar fi plecat voluntar împreună cu fiul său de 2 ani, către Biserica Mălăieşti, fără a mai reveni la domiciliu”, precizează IPJ Prahova, conform Agerpres.

Poliţiştii au demarat căutările, s-au uitat pe camerele de supraveghere din mai multe localităţi încercând să refacă traseul celor daţi dispăruţi.

″În urma sesizării, poliţiştii prahoveni au demarat activităţi specifice în vederea depistării celor doi, acţionând cu forţe mărite. Astfel, din verificările efectuate, informaţiile obţinute, cât şi vizionarea camerelor de filmat din mai multe localităţi, poliţiştii au stabilit traseul urmat de femeia de 27 de ani, respectiv sat Ţipăreşti, comuna Dumbrăveşti, municipiul Ploieşti (autogara din zona Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti Gara de Vest Ploieşti, urcând într-un tren cu destinaţia Gara de Nord – mun. Bucureşti”, anunţă IPJ Prahova.

Femeia s-a întors acasă şi a spus că a aflat din presă că este căutată.

″Întrucât cei doi, mama şi fiul, au fost daţi în urmărire generală, în această dimineaţă, 06.08.2019, un bărbat din municipiul Bucureşti (cunoştinţă mai veche a familiei) s-a prezentat împreună cu numita Arsene Ana-Maria şi fiul acesteia, la sediul Postului de Poliţiei Cocorăştii Mislii, menţionând faptul că aceasta ar fi ajuns la domiciliul său în seara de 05.08.2019 şi a aflat că este căutată în urma informaţiilor apărute în mass-media”, mai precizează IPJ Prahova.

Conform sursei citate, mama şi copilul nu au fost victime ale vreunei infracţiuni. Poliţiştii au contactat reprezentanţi ai Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului pentru a lua măsuri în acest caz.

Articolul precedentMilionarul care a dispărut de 4 ani în zona Cheia din Prahova. Familia oferă o recompensă uriașă
Articolul următorAccident la Valea Călugărească! Doi minori, loviți de o mașină pe trecerea de pietoni
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.