fiul primarului comunei Paulesti a decedat

Tragedie în familia primarului comunei prahovene Păuleşti.

La numai 27 de ani, fiul primarului Sandu Tudor a murit electrocutat în timp ce se afla la pescuit în Insula Mare a Brăilei. Tânărul se afla la pescuit şi a atins cu undiţa mai multe cabluri ale reţelei electrice din zonă.

Fiul primarului comunei Păulești, decedat la numai 27 de ani! . Tânărul, care se căsătorise recent, era la pescuit de câteva zile, împreună cu tatăl său şi un grup de prieteni.

Un elicopter SMURD a sosit la faţa locului însă personalul medical nu a mai putut face nimic pentru victimă. Corpul neînsufleţit a fost preluat de Medicina Legală Brăila.

Fiul primarului comunei Păulești, decedat la numai 27 de ani! . În momentul producerii arcului electric a mai fost afectată o persoană, aflată în apropierea victimei. Aceasta nu a suferit, însă, leziuni care să îi pună viaţa în pericol.

Articolul precedentTrafic infernal pe Valea Prahovei, în zona stațiunilor montane
Articolul următorVIDEO | Leonard Doroftei, în mijlocul galeriei Petrolului Ploieşti! Imagini spectaculoase
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.