După trei partide fără victorie, Petrolul Ploiești a spart gheața în etapa a Xa a Ligii 2, obținând cu greu victoria împotriva celor de la Pandurii Târgu Jiu.
”Lupii galbeni” au câștigat grație unui autogol, Oiță, minutul 48. Jocul prahovenilor a fost unul modest, fără viziune.

Nemulțumiți de prestația jucătorilor Petrolului, suporterii ploieșteni prezenți la meci au fost nemulțumiți au strigat în repetate rânduri ”Jucați fotbal!”.
Legat de scandările ultrașilor ploieșteni, tehnicianul Petrolului Ploiești a rezumat în a spune doar că  fanii vor mai multă calitate.

”A fost un meci greu, cu o echipă care s-a apărat foarte bine. Una peste alta este o victorie de care aveam nevoie, dar îmi doresc mult mai mult pentru că avem ocazii și nu fructificăm. Sigur, azi a fost un meci mai muncitoresc. A fost un teren destul de dificil acest sintetic, dar care te ajută să pasezi, îți dă șansa să își arăți ca fotbalist calitățile.

Suporterii vor mai multă calitate. Avem jucători care pot face diferența. Luăm decizii pripite în anumite situații. Lipsa asta de încredere în timpul partidelor oficiale nu este un lucru bun. Până la urmă este un joc de fotbal, trebuie să fim mai dezinvolți, să jucăm cât mai bine și să arătăm ce știm.” a declarat antrenorul Petrolului Ploiești, Flavius Stoican, după meci, la DigiSport.

În urma acestei victorii, prahovenii au urcat pe locul 9 în Liga a 2-a, cu 15 puncte. În următoarea etapă, elevii lui Flavius Stoican vor juca cu Daco-Getica București, pe teren propriu.

Articolul precedentPrimarul Dobre, atac dur la adresa președintelui PSD Prahova: Dai în topica lui Dăncilă şi-ţi răspunde metafizica lui Toader
Articolul următorAccident pe strada Văleni din Ploiești