Flavius Stoican a prefațat marți, în cadrul unei conferințe de presă, partida de mâine pe care formația ploieșteană o va juca în Regie, împotriva Rapid București.

”Întâlnim o echipă care joacă fotbal. Noi am avut probleme cu echipele care s-au apărat supraaglomerat și mai mult decât atât deoarece am ratat cu seninătate.(…). M-aş bucura să fie un adevărat spectacol pe teren în completarea celui care se anunţă în tribune. Vrem să jucăm fotbal de calitate în compania unei echipe unde Daniel Pancu cere acelaşi lucru. Este, clar, o partidă foarte importantă în care noi vom face totul săi îi mulţumim, la final, pe fanii care vor fi lângă noi. Prestaţiile din ultima vreme ne dau încredere că putem obţine un rezultat bun în Regie”, a punctat Flavius Stoican.

Tehnicianul formației ploieștene a mai precizat faptul că a cerut jucătorilor săi să facă spectacol pe teren.

” Jucăm fotbal. Suntem două echipe care joacă fotbal și atunci vreau să fie un spectacol. Nu este un capăt de țară. Este un joc de fotbal. Mi-aș dori goluri multe, mai multe din partea noastră”, a susținut Stoican.
Tehnicianul “lupilor galbeni” are, şi de această dată, probleme legate de primul unsprezece. Wallace da Silva, Sârghi şi Laurenţiu Marinescu nu se vor afla în lotul reţinut pentru acest joc.

Articolul precedentPercheziții în Prahova și la Garda Forestieră Brașov! Prejudiciul este de aproximativ un milion de lei
Articolul următorFOTO| Accident feroviar în Ploiești. Mașină lovită de tren pe str. Apelor