SGU Ploiești va realiza mai multe umbrare în parcurile şi locurile de joacă din municipiu. Primele astfel de foişoare au fost sau vor fi montate în cartierele Mihai Bravu, Nord, Malu Roşu şi Bariera Bucureşti.

 

Conform viceprimarului Cristian Ganea, în paralel cu lucrările pentru amenajarea acestor foişoare, administraţia locală a comandat şi amplasarea mai multor toalete ecologice în zonele de spaţii verzi, inclusiv în parcul de la Sala Sporturilor şi parcul “Nichita Stănescu”.

“Amenajarea acestor umbrare a fost solicitată de foarte mulţi ploieşteni în timpul discuţiilor pe care le-am avut pe teren. SGU a amenajat sau urmează să amenajeze astfel de foişoare pe strada Cornăţel, pe strada Rapsodiei, pe Bulevardul Bucureşti, dar şi în cartierul Malu Roşu, iar programul poate continua, în funcţie de solicitări. Sunt lucrări de reabilitare a acestor parcuri. Vom încerca să montăm şi toalete în mai multe parcuri”, a precizat viceprimarul municipiului Ploieşti.

 

Articolul precedentPloieștiul are o nouă comunitate de alergători – Ploiești Running Club
Articolul următorFostul primar Iulian Bădescu:A plecat din lumea asta Florian Walter,omul care a adus Cupa Romaniei la Ploiesti