Daniela Oloș, fosta iubită a fotbalistului Adrian Cristea, a fost accidentată grav, de un tren, în seara zilei de marți, între localitățile prahovene Tomșani și Cricov.

Accidentul s-a produs marți, în jurul orei 21.00. Victima a fost transportată în stare de inconștiență la Spitalul Județean Ploiești și se află acum în comă. Daniela Oloș a luat un tren spre Buzău, orașul în care s-a născut, din Gara Ploiești Sud.

Femeia de 39 de ani a fost găsită apoi pe un câmp, între localitățile prahovene Tomșani și Cricov. Nu se știe încă dacă a fost împinsă din tren, s-a aruncat sau a căzut.

Cercetările sunt continuate de polițiști din cadrul Serviciului Județean de Poliție Transporturi Prahova pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul. În cauză s-a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Articolul precedentUn nou cutremur s-a înregistrat, joi dimineața, în judeţul Buzău
Articolul următorNoi detalii în cazul Danielei Oloş, fosta iubită a fotbalistului Adrian Cristea, găsită în comă pe un câmp
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.