Săptămâna aceasta, Adelina Pestrițu a ajuns la Los Angeles, la gala internațională El People Choice Awards, în calitate de cel mai bun influencer din România. Canalul ei de youtube are 140.000 de abonați, iar contul său de instagram, 1,2 milioane de urmăritori.

 

Cu toate acestea, în săptămâna în curs ochii publicului internaut au fost furați de viața politică și de refuzul președintelui Klaus Iohannis de a se prezenta la o dezbatere față în față cu Viorica Dăncilă („pentru că pe se de”). În replică, fostul ministru al mediului de afaceri Ștefan Radu Oprea a dezgropat o declarație a lui Klaus Iohannis din preajma celui de-al doilea tur de scrutin din 2014, în care actualul președinte îl acuza pe Victor Ponta, contracandidatul său, de aroganță pentru că voia să evite confruntrarea televizată. Declarația a fost distribuită pe facebook de 14.000 de persoane.

 

 

Poate cea mai sobră figură ministerială a Guvernului Dăncilă, Ștefan Radu Oprea se remarcă de la plecarea din fruntea ministerului comerțului printr-un umor sec, britanic, care atrage vizualizări. O postare în care acesta îl taxează pe Ludovic Orban care a declarat că se luptă pentru ca România să obțină statutul de piață emergentă, când acesta a fost obținut deja , a atras nu mai puțin de 320 de distribuiri.

 

”Alooooo, dl. Orban! Mai lecturați înainte de a comite astfel de gafe. Statutul de piață emergentă a rezultat din efortul Guvernului Dăncilă. În data de 27 septembrie 2019 Agenția FTSE Russell a acordat acest statut. Știu v-am lăsat o <<grea moștenire>>. Constat că nu prea știți în ce țară vă aflați”, a scris Radu Oprea pe pagina personală de Facebook.

Articolul precedentTrei persoane rănite într-un accident produs pe DN1. Trafic restricționat pe sensul Brașov-Ploiești
Articolul următorPlățile prin programul Start Up Nation întârzie cu cel puțin o lună