După o lungă perioadă în care a stat departe de administrația publică ploieșteană, fostul primar Andrei Volosevici a fost prezent, miercuri seară, la dezbaterea publică organizată de primarul Adrian Dobre cu privire la situația actuală a sistemului de termoficare.

Aceasta a fost de altfel și prima confruntare dintre cei doi, la care, fiind direct implicat, a luat parte și președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader.
”Sunteți liderii a tot ceea ce înseamnă structura asta. Personal dacă vă pot ajuta, voi veni să fac lucrul acesta. Nu are rost să comentăm foarte multe lucruri. Ceea ce este foarte clar este că în acest moment avem o problemă… Adi, poate că niște lucruri trebuie spuse…Nu mai avem subvenție, cred că trebuie să găsim formula să o dăm. Avem o negociere în care, iartă-mă, nu m-am lămurit care este prețul acceptabil de tine care ar fi. Ai dat una dintre soluții care este din punctul meu de vedere cea mai bună, licitația. Ne poți descrie în cât timp se poate face lucrul acesta? Discuția este în felul următor: haideți să lucrăm împreună și să găsim formula astfel încât ploieștenii să plătească cât mai puțin. (…) Adi, eu cred că și tu știi la fel de bine că este foarte greu să facem o licitație, deși era ideal. Poate că pașii ăştia trebuiau făcuți din timp. Și o societate cu tot ceea ce ai expus are aceleași probleme pentru că o societate făcută de Consiliul Județean și Consiliul Local ar fi avut aceleași probleme legate de investiții pentru că vorbim de niște sarcini. Haideți să informăm mult mai corect oamenii față de ce se întâmplă în Consiliul Local Ploiești și eu vă rog din tot sufletul să faceți în așa fel încât să fiți corecți față de oamenii aceștia și să lucrați împreună”, a susținut Andrei Volosevici.

Precizăm faptul că de la discuții au lipsit reprezentanții Veolia Energie Prahova, cu toate că au fost invitați.

Declarația integrală a fostului primar Andrei Volosevici o puteți urmări în materialul video de mai jos.

Articolul precedentPercheziții în Prahova la persoane bănuite de infracțiuni silvice
Articolul următorCal lovit de o mașină, pe DN1 A, la Teișani!