Un accident rutier deosebit de grav a avut loc, joi după amiază, pe DN 1B, în localitatea prahoveană Loloiasca. În evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme și un TIR încărcat cu 22 de tone de pilitură de fier.

Traficul a fost întrerupt pe ambele sensuri de mers. Accidentul s-a produs în zona podului din localitatea Loloiasca.

Din primele cercetări ale polițiștilor,  accidentul s-a produs pe fondul unei depășiri neregulamentare. Unul din cele două autoturisme s-a înscris în manevra periculoasă, a pătruns pe contrasens și s-a izbit de TIR.

Două persoane au rămase prinse în fiarele contorsionate ale autovehiculelor.

La fața locului au intervenit două echipaje de pompieri pentru asigurarea zonei, un echipaj de descarcerare și două ambulanțe SMURD.

La fața locului a fost asistată medical o a treia persoană, ocupant al unuia dintre cele două autoturisme. Până la finalizarea cercetărilor, traficul rutier a fost deviat de pe DN 1B-Sens giratoriu Albesti, pe DJ 102 C Urlați, Chelba, Ceptura de Jos, DJ 102 N, DN 1B, Mizil.

Circulația rutieră a fost reluată în condiții normale pe DN 1B Ploiești – Buzău, la kilometrul 30+500 m, pe raza localității Loloiasca, județul Prahova, în zona unde a avut loc accidentul.

 

Articolul precedentBărbat decedat la Berceni, în Prahova, într-o baltă formată de ploaie!
Articolul următorStrejnic/ Masină răsturnată, după ce a fost acroșată de un TIR, în apropierea Mănăstirii Turnu
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.