O mașină de Poliție și o ambulanță SMURD au fost implicate într-un accident produs pe DN1, în zona Câmpina.

Câmpina: Mașină de Poliție, implicată într-un accident pe DN1.  Conform primelor informații, cele două mașini ale autorităților se aflau pe DN1, pentru a acorda asistență specifică unui cetățean care amenință că se aruncă de pe o pasarelă din zonă.

“Bărbatul urcat pe pod a reclamat faptul că soția i-a furat o sumă de bani și solicită ca față de aceasta să se ia măsuri preventive. A fost întocmit dosar penal pentru furt. Reclamația a fost depusă la postul de politie Poiana Câmpina, în luna martie 2018. In cauza se efectuează cercetari sub supravegherea procurorului.”, a declarat Raluca Brezeanu, purtătorul de cuvânt al IJP Prahova

Câmpina: Mașină de Poliție, implicată într-un accident pe DN1 Din cauza neatenției, un șofer a lovit mașina Poliției, ricoșând în ambulanța SMURD.

Din fericire nu au existat victime.

Polițiștii investighează cauzele producerii accidentului

Articolul precedentVIDEO Încă un pas spre demararea dezinsecției la Ploiești
Articolul următorMotociclist rănit într-un accident pe DN1, în zona localității Bărcănești
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.