Delegaţia lui “U” Cluj s-a relaxat înaintea meciului cu Petrolul Ploieşti la Mănăstirea Turnu de lângă Strejnicu, ctitorie a lui Vlad Ţepeş. Clujenii au ales lăcaşul de cult, renovat de curând cu ajutorul fondurilor europene.

Fotbaliştii universitari împreună cu stafful de conducere s-au relaxat minute bune în interiorul mănăstirii, profitând de vremea frumoasă de afară. Clujenii au fost impresionaţi de lăcaşul de cult şi au solicitat călugărilor mai multe amănunte despre istoria bisericii.

De altfel, elevii lui Bogdan Lobonţ au fost cazaţi la Laguna Verde Resort la Zahana, dorind o zonă liniştită pentru pregătirea meciului cu Petrolul Ploieşti.

Partida dintre Petrolul Ploieşti şi U Cluj are loc pe stadionul Ilie Oană de la ora 18.30. U Cluj se află, în clasamentul Ligii a 2 a, pe locul al 3

lea, cu 57 de puncte, iar Petrolul pe locul 5 cu 53 de puncte

Articolul precedentCadavrul unui bărbat a fost găsit într-o pădure din Prahova
Articolul următorFOTO/ VIDEO Protest al echipei Prahova Ploieşti împotriva primarului Dobre
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.