Flavius Stoican, antrenorul echipei Petrolul Ploiești, a asistat, vineri după amiaza, la un meci din campionatul județean de fotbal din Prahova, meci disputat pe baza sportivă Kiru Sport din parcul de la Sala Sporturilor.

Stoican a urmărit relaxat meciul dintre Petrolul 95 și Unirea Urlați, partidă din Liga A. Antrenorul Petrolului a fost invitat de către fostul petrolist Daniel Chiriță, supranumit Legenda Lupilor, cel care deține echipa Petrolul 95. Chiriță nu este doar patronul echipei, ci și unul dintre jucătorii de bază, la 46 de ani, Kiru demonstrând o formă fizică de invidiat.

Flavius Stoican s-a dovedit interesant de către unul dintre jucătorii lui Chiriță și i-a propus fostului petrolist ca Petrolul 95 să joace câteva partide de antrenament cu Petrolul Ploiești.

Daniel Chiriță este unul dintre cei mai iubiți foști jucători ai Petrolului Ploiești, fost component al echipei naționale de fotbal, iar în prezent este și antrenor-jucător al Naționalei Artiștilor.

Câştigător al Cupei României cu Petrolul, în 1995, şi al titlului cu Rapid, în 1999, Kiru a jucat pentru Lupii Galbeni peste 10 sezoane. În campionatul României a mai trecut pe la U Craiova, Rapid sau UTA, dar a avut și câteva experiențe la nivel internațional, pe la echipe precum Șahtior, Zenit sau Metalist Harkov.

Articolul precedentCisternă încărcată cu mentanol, implicată într-un accident pe DN1A
Articolul următorIncident la Ploiești. Doi angajați ai SGU, de la blocări auto, bătuți de un șofer nervos
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.